torsdag 29 september 2011

FC Riksost - Sandbyknudorna = 0-3 (0-2)

Revansch efter måndagens nederlag!

Endast två dagar efter förlusten mot I en äppelmelodi fick Sandbyknudorna chansen att revanschera sig när vi ställdes mot FC Riksost i en av de p.g.a. vattensjuk plan uppskjutna matcherna.

Inte någon gång tidigare har det varit så svårt att få ihop fullt lag och truppen blev komplett först ca två timmar innan avspark. Så här blev den. John - Stefan, Staffan - Sebastian, Jesper, Pierre - Per med Hasse på bänken.

Referat från den för dagen kaptensbindelklädda Jesper.

"Efter mycket om och men lyckades vi tillslut få ihop ett lag till onsdagens match. Mange var sjuk och fick hoppa av men ställde ändå upp med skjuts och tröjleverans. I hans frånvaro var Jeppe Kapitan. Johns kompisar Per och Sebastian plockades in, och de visade sig vara mycket bra. Knudorna kopplade greppet direkt och tog en tidig ledning. Staffan hittade Jeppe med en djupledsboll som placerades i nättaket på klassikt Messi-maner. Tvåan kom ett par minuter senare och det var återigen Staffan som stod för framspelningen. Nyförvärvet Sebastian förvaltade passningen på bästa sätt och klackade snyggt in 2-0. Resultatet stod sig till paus. I andra halvlek fortsatte vi att spela bra och hade rätt bra kontroll på matchen. Jeppe älgade förbi backen längs kanten och fixade fram en straff. Hasse fick lägga den och han gjorde inget misstag. Säkert i nedre hörnet! Sen fick vi ett ytterst tvivelaktigt gult kort (med påföljande femminutersutvisning) då Stefan fick syna ostskivan efter lite gruff på mittplan. Kändes mest som kompensation för någonting. Hur som helst klarade vi av att hålla resultatet hela matchen, och ska man va helt ärlig var nog segern aldrig riktigt i farozonen. Överlag kändes det som att det var en väldigt stabil seger."

FC Riksost - Sandbyknudorna = 0-3 (0-2)

0-1 Jesper (Staffan)
0-2 Sebastian (Staffan)
0-3 Hasse (på straff ordnad av Jesper)

Det råder viss osäkerhet kring om nästa omgångs motståndare Realestate Hustler FC har blivit utelsutna från serien eller inte. De har lämnat tre walk over i rad och ska då enligt reglementet uteslutas. Eftersom en av dessa matcher var uppskjuten kan dock Korpen komma att ge dispens. Av denna anledning är det inte heller lätt att veta hur tabellen ser ut. Oavsett uteslutning eller inte så leder Sandbyknudorna fortfarande serien. Vid vinst i de två avslutande omgångarna mot Realestate Hustler FC och Sju Bulgarer så vinner vi serien (om inte I en äppelmelodi också går fullt och samtidigt hämtar in ett femtontal mål i målskillnad). Vi har med andra ord allt i egna händer.

/ Mange

Inga kommentarer: