torsdag 21 augusti 2008

Inställda matcher

Andra inställda matchen i rad!

Sedan tidigare var den nionde omgångens match mot Lugano Football Club uppskjuten. Till dagens tilltänkta drabbning mot vår andra toppkonkurrent AC Italiana di Handels hade himlen bestämt sig för att öppna sig. Hällande regn och åska (vilket bl.a. ledde till strömavbrott på Kungsholmen) föranledde viss skepsis till om matchen verkligen skulle spelas. Information från Korpen lyste dock med sin frånvaro och vi var ju inte direkt sugna att åka på en w.o. enbart för att vi inte pallade dra oss till Bredäng. Väl framme i Bredäng fick nio besvikna gubbar moloket vända hemåt eftersom det visade sig (med ett uppslaget plakat) att samtliga dagens matcher var inställda p.g.a. vattensjuka planer.

Som om det inte vore nog med eländet verkar det som att Lokomotiv Gullmars har utgått ur serien. Det finns därför en överhängande risk att deras matcher stryks. Vi förlorar i så fall vår 8-1-seger, men det som svider mest är att Lokomotiv Gullmars lyckades kryssa mot Lugano. Om resultaten stryks innebär det därför att vi tappar serieledningen till Lugano. Surt! Det innebär samtidigt att vi måste vinna samtliga våra återstående matcher för att vara säkra på att vinna serien. Dessutom blir vi sannolikt spellediga den 11 september (eftersom vi då inte har någon motståndare). Jag återkommer om Korpen har vänligheten att informera oss om vad som gäller.

Hur som helst, inte mycket att göra åt. Nu får vi istället ladda till vår nästa match mot Norra Wermdö. Matchen spelas kl. 18.45. Samling vid planen kl. 18.30. Inbjudan via bokat.se skickas ut redan idag.

/ Mange

1 kommentar:

Anonym sa...

Med all sannolikhet kommer jag missa följande matcher, eftersom jag ibland har lektioner på kvällarna. Har tidigare försökt kompromissa genom att missa en del föreläsningar - inte bra!

Alltså, dessa matcher måste någon annan stå i mål:
28/9
4/9
18/9

Har även lektion den 16/10, ifall någon av våra uppskjutna matcher ska spelas då.

Tråkigt tråkigt.